Pametni satovi

Tražiš li spoj stila i funkcionalnosti? Upoznaj našu kolekciju pametnih satova, savršenu kombinaciju elegancije i tehnologije. Bez obzira da li si avanturistički duh ili osoba koja voli urbanu eleganciju, naši pametni satovi su stvoreni da zadovolje tvoje jedinstvene potrebe.

Istakni svoj stil i zdrav život sa našim pametnim satovima

Za muškarce koji cijene vrhunski dizajn i performanse, naši muški pametni satovi nude širok spektar funkcija. Prati svoje korake, puls, i kalorije, bilo da si u teretani ili istražuješ grad. Poveži se sa pametnim telefonom i dobijaj notifikacije direktno na svom satu, ostanite povezani bez obzira gde se nalazite.

Dame, kada su u pitanju ženski pametni satovi, istražite našu liniju elegantnih pametnih satova dizajniranih da istaknu vašu sofisticiranost. Personalizujte svoj stil biranjem između različitih ekrana i narukvica, prilagodite sat svojoj jedinstvenoj estetici. Pored praćenja fitnes aktivnosti, pametni satovi su savršen modni dodatak koji se lako uklapa sa svakim outfitom.

Osim što pružamo vrhunski dizajn i napredne funkcije, naši pametni satovi su takođe otporni na vodu, što znači da ih možeš nositi bez brige tokom plivanja ili pranja ruku. Baterija dugog trajanja obezbeđuje da tvoj sat bude uz tebe tokom celog dana bez potrebe za čestim punjenjem.

Za avanturiste, ugrađeni GPS prati tvoje kretanje tačno i precizno. Planiraj svoje planinarenje ili trčanje sa sigurnošću, znajući da tvoj pametni sat prati tvoj put. Funkcija praćenja rute takođe omogućava da se lako vratiš nazad, čak i kada istražuješ nepoznate teritorije.

Pametni satovi takođe dolaze sa različitim režimima vježbanja, prilagođenim različitim vrstama aktivnosti. Bez obzira da li preferiraš brzu traku ili mirniji joga trening, tvoj pametni sat pruža precizne podatke o tvom naporu i napretku.

Kroz intuitivnu aplikaciju na pametnom telefonu, analiziraj svoje podatke o fitnesu, postavljaj ciljeve i prati svoj napredak tokom vremena. Dijeli svoje dostigute ciljeve sa zajednicom putem društvenih mreža direktno iz aplikacije.

Neka tvoj pametni sat bude produžetak tvog stila i načina života. Odvaži se da istražiš svijet pametnih satova i otkrij kako ti mogu olakšati život i podići tvoj stil na novi nivo.


Brendovi koji prate tvoj ritam života

Upoznaj svijet renomiranih brendova pametnih satova kao što su Xiaomi, Samsung, MeanIT, Canyon, Amazfit, Apple i Huawei. Svaki od njih donosi jedinstvenu kombinaciju vrhunskog dizajna i inovativnih funkcija, prilagođenih tvojim potrebama. Od Xiaomi-jeve tehnološke izvrsnosti do elegantnog dizajna Apple-ovih satova, ovi brendovi su sinonim za kvalitet i stil. Izaberi brend koji odražava tvoj lični pečat i pridruži se eliti onih koji kroče u budućnost sa pametnim satovima vrhunskih brendova.

Xiaomi - Tehnološka izvrsnost

Xiaomi, sinonim za tehnološku inovaciju, pruža pametne satove koji sjedinjuju vrhunsku tehnologiju sa sofisticiranim dizajnom. Njihovi satovi nude bogat ekosistem funkcija, uključujući praćenje zdravlja, sportskih aktivnosti i pametnih notifikacija. Sa Xiaomi pametnim satom, korisnici dobijaju ne samo elegantan modni dodatak, već i pouzdanog saveznika u održavanju aktivnog i zdravog načina života.

Samsung - Elegancija i performanse

Samsung, poznat po svojoj estetski privlačnoj i visokotehnološkoj opremi, nudi pametne satove koji spajaju eleganciju sa vrhunskim performansama. Sa impresivnim ekranima i naprednim senzorima, Samsung pametni satovi prate sve aspekte tvojeg dnevnog života, od fitnesa do produktivnosti. Uz Samsung, ne samo da pratiš vrijeme, već i stvaraš svoj stil sa sofisticiranim satom na svom zglobu.

MeanIT - Snalažljivost u jednostavnosti

MeanIT donosi jednostavan, ali moćan pristup pametnim satovima. Njihovi satovi naglašavaju funkcionalnost i lakoću upotrebe, pružajući korisnicima intuitivan doživljaj. Sa fokusom na praktičnosti i dugotrajnoj bateriji, MeanIT pametni satovi su idealan izbor za one koji žele jednostavan, a istovremeno efikasan uređaj na svom zglobu.

Canyon - Povezivanje sa prirodom

Canyon pametni satovi su inspirisani prirodom i avanturom. Sa robustnim dizajnom otpornim na vodu i praćenjem GPS-a, oni su idealni saputnici za istraživanje divljine. Bez obzira da li si planinar, trkač ili ljubitelj vodenih sportova, Canyon pametni sat će pratiti svaki tvoj korak, osiguravajući da budeš uvek povezan sa prirodom i svojim zdravljem.

Amazfit - Elegancija u pokretu

Amazfit pametni satovi kombinuju elegantan dizajn sa visokom funkcionalnošću. Sa atraktivnim keramičkim kućištima i širokim spektrom fitnes funkcija, ovi satovi su dizajnirani za one koji žele sofisticiran stil koji se lako uklapa u svakodnevne aktivnosti. Amazfit pametni satovi donose eleganciju na tvoj zglob, čineći ih savršenim izborom za urbani način života.

Apple - Simbol prestiža i inovacije

Apple pametni satovi su sinonim za prestiž i inovaciju. Sa karakterističnim Apple dizajnom i ekosistemom aplikacija, ovi satovi ne samo da prate tvoje zdravlje i aktivnosti, već su i produžetak tvojeg iPhone iskustva. Sve od notifikacija do personalizacije ekrana, Apple pametni satovi su simbol modernog života, pružajući vrhunski doživljaj korisnicima širom sveta.

Huawei - Harmonija tehnologije i stila

Huawei pametni satovi kombinuju vrhunsku tehnologiju sa elegantnim dizajnom. Sa fokusom na estetici i inovaciji, Huawei donosi pametne satove koji su ne samo tehnološki napredni, već i prava modna izjava. Praćenje fitnesa, praćenje spavanja i elegantan dizajn čine Huawei pametne satove savršenim dodatkom za one koji žele balans između tehnologije i stila.


183 proizvoda u kategoriji Pametni satovi

183 proizvoda