Dekor

Dekoracija doma je umjetnost koja reflektuje lični stil i stvara atmosferu u svakoj prostoriji. 

Dekor za svaki kutak vašeg doma

Od foto albuma do zidnih dekoracija, svaki element ima svoju posebnu ulogu.

Foto albumi i okviri

Foto albumi i okviri su idealni za čuvanje dragocenih uspomena i trenutaka. Bilo da izlažete porodične fotografije ili posebne trenutke, naši okviri i albumi su dostupni u različitim stilovima i dimenzijama.

Ogledala

Ogledala su ne samo praktična, već i doprinose vizualnom proširenju prostora. Naša raznolika ponuda uključuje ogledala različitih oblika i veličina, idealna za svaku prostoriju.

Zavjese i roletne

Zavjese i roletne su ne samo funkcionalne, već i dodaju teksturu i boju vašim prozorima. Izaberite iz našeg asortimana materijala i dizajna koji odgovaraju vašem enterijeru.

Ukrasni jastuci

Ukrasni jastuci su jednostavan način da dodate boju i udobnost vašem prostoru. Naša ponuda uključuje jastuke različitih tekstura, boja i uzoraka.

Zidne slike

Zidne slike su efektan način da dodate umjetnički dodir vašem prostoru. Iz naše kolekcije odaberite slike koje odražavaju vaš ukus i doprinose atmosferi prostorije.

Zidne naljepnice

Zidne naljepnice su brz i jednostavan način za osvježenje izgleda vaših zidova. Naša ponuda nudi različite teme i stilove, savršene za svaku sobu.

Zidni satovi

Zidni satovi kombinuju funkcionalnost i stil. Od klasičnih do modernih dizajna, naši satovi su odličan dodatak svakom zidu.

Vaze i stolni ukrasi

Vaze i stolni ukrasi dodaju finiš svakoj površini. Odaberite iz naše kolekcije različitih stilova i oblika koji će upotpuniti izgled vašeg stola ili police.

Figurice

Figurice su šarmantan dodatak bilo kojem prostoru. Naš asortiman uključuje različite stilove, od modernih do klasičnih, koji će dodati karakter vašem domu.

Mirisi za dom

Mirisi za dom stvaraju ugodnu atmosferu. Odaberite iz naše kolekcije svježih i opuštajućih mirisa koji će osvježiti svaku prostoriju.

Sobne pregrade

Sobne pregrade su idealne za definisanje prostora ili stvaranje privatnosti. Naša ponuda nudi različite stilove i dizajne koji će se uklopiti u vaš enterijer.

Umjetne biljke

Umjetne biljke donose osjećaj prirode bez potrebe za održavanjem. Izaberite iz našeg asortimana biljaka koje će dodati zelenilo vašem domu.

Svijećnjaci i svijeće

Svijećnjaci i svijeće stvaraju toplo i intimno okruženje. Naša kolekcija nudi različite stilove koji će se uklopiti u svaki prostor.

Osvježivači prostora

Osvježivači prostora su idealan način da dodate mirisnu notu svakoj prostoriji. Bilo da preferirate svježe, cvjetne ili voćne arome, naš asortiman osvježivača prostora nudi različite opcije koje će osvježiti vaš dom i stvoriti ugodnu atmosferu.

Zidne dekoracije

Zidne dekoracije su esencijalne za dodavanje ličnog pečata vašem prostoru. Od umjetničkih slika, elegantnih zidnih panela do modernih zidnih satova, naša ponuda nudi raznovrsne opcije koje će obogatiti i oplemeniti zidove vašeg doma.

Ostale dekoracije

Naš asortiman uključuje širok spektar dekorativnih predmeta, od osvježivača prostora do zidnih dekoracija, koji će dodati lični pečat vašem domu.

Posjetite naš web shop i pronađite savršene dekoracije koje će unaprijediti i osvježiti svaki kutak vašeg doma, stvarajući toplo i ugodno okruženje.

1517 proizvoda u kategoriji Dekor

1.517 proizvoda