Tepisi i staze

Tepisi i staze su više od običnog ukrasa za dom - oni dodaju toplinu, udobnost i stil svakoj prostoriji. 

Udobnost pod stopalima: Oplemenite prostor od dnevnog boravka do predsoblja

Od velikih tepiha koji dominiraju prostorom do specijaliziranih kuhinjskih i kupaonskih tepiha, naša paleta proizvoda nudi raznovrsnost koja zadovoljava svaku potrebu i ukus.

Veliki i srednji tepisi

Veliki i srednji tepisi su idealni za dnevne boravke, trpezarije i spavaće sobe, pružajući toplinu i udobnost pod vašim nogama. Izaberite iz široke palete boja, uzoraka i materijala koji će se savršeno uklopiti u vaš dom.

Staze

Staze su praktične za hodnike i manje prostore, pomažući u zaštiti podova i dodavanju estetskog elementa. Naša ponuda uključuje staze različitih dimenzija i stilova, odabranim da odgovaraju svakom enterijeru.

Okrugli tepisi

Okrugli tepisi su odličan izbor za dodavanje jedinstvenog dizajnerskog dodira u vaš dom. Oni su savršeni za akcentiranje manjih prostora ili kao centralni dekorativni element u većim prostorijama.

Mali tepisi

Mali tepisi su idealni za dodavanje topline i boje u manje prostorije ili kao akcentni komadi u većim sobama. Izaberite iz naše raznolike ponude koja uključuje različite teksture i dizajne.

Otirači

Otirači su neophodni za svaki ulaz u dom, pomažući u održavanju čistoće i sprječavanju ulaska prljavštine. Naš asortiman nudi otirače različitih materijala i stilova, od funkcionalnih do dekorativnih.

Tepisi za stepenice

Tepisi za stepenice ne samo da dodaju estetsku vrijednost vašem stepeništu, već i povećavaju sigurnost sprječavajući klizanje.

Zaštite od klizanja i podloge za tepihe

Zaštite od klizanja i podloge za tepihe su ključne za održavanje tepiha na mjestu, povećavajući sigurnost i produžavajući vijek trajanja tepiha.

Prostirke za kupatilo

Prostirke za kupatilo su dizajnirane za upotrebu u vlažnim prostorima, pružajući toplinu i sprečavajući klizanje u kupatilu. Naša ponuda uključuje tepise koji su meki, upijajući i brzo se suše.

Dječiji tepisi i podloge

Dječji tepisi i podloge su dizajnirani da budu meki i sigurni za igru, s veselim dizajnima koji će se svidjeti svakom djetetu.

Kuhinjski tepisi

Tepisi za kuhinju su praktični i estetski, pružajući udobnost dok stojite i štiteći vaše podove od mogućih mrlja i oštećenja.

Podne obloge

Podne obloge su savršene za zaštitu i dekoraciju podova u vašem domu, pružajući dodatnu udobnost i toplinu.

Vanjski tepisi i umjetne trave

Vanjski tepisi i umjetna trava su idealni za terase, balkone i vrtne prostore, pružajući udobnost i stil u vašem vanjskom prostoru.

Posjetite nas i pronađite idealni tepih ili stazu za svaki kutak vašeg doma, od unutrašnjih prostora do vanjskih površina. Naša ponuda će vašem domu dodati toplinu, stil i udobnost.

1239 proizvoda u kategoriji Tepisi i staze

1.239 proizvoda