Dječja soba

Kreiranje savršenog prostora za vaše najmlađe počinje odabiranjem pravog namještaja.

Namještaj za dječju sobu

U našoj ponudi nalaze se kvalitetni krevetići, radni stolovi, stolice i ormarići dizajnirani da prate rast vašeg djeteta. Svaki komad namještaja je pažljivo odabran ne samo da bude funkcionalan i trajan, već i da inspiriše maštu i kreativnost. Od klasičnih do modernih stilova, naš namještaj će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu.

Rasvjeta za dječju sobu

Prava rasvjeta može transformisati svaku sobu, a posebno je važna u dječjoj sobi. Naša ponuda rasvjetnih tijela varira od zidnih lampi do stropnih svjetiljki, svaka s posebnim dizajnom koji će oduševiti vaše mališane. Izaberite meko i toplo osvjetljenje koje će stvoriti ugodnu atmosferu za igru i odmor.

Organizatori za igračke

Održavanje reda u dječjoj sobi može biti izazov, ali naši organizatori za igračke olakšavaju taj zadatak. Police, kutije i ormari za igračke ne samo da pomažu u održavanju urednosti, već i podstiču djecu na samostalno pospremanje svojih igračaka.

Dječji tepisi i podloge za igru

Naši tepisi i podloge za igru su ne samo lijepi, već i funkcionalni. Pružaju mekanu i sigurnu podlogu za igru, a ujedno su i divan dodatak dekoru sobe. Odabrani tepisi su izdržljivi, laki za održavanje i dolaze u raznim bojama i uzorcima.

Dječje zidne naljepnice

Transformišite zidove dječje sobe u čarobno platno s našim zidnim naljepnicama. One su idealan način za dodavanje boja i mašte sobi, a mogu se lako nanijeti i ukloniti. Izaberite iz našeg asortimana naljepnica s omiljenim likovima, životinjama, oblicima ili edukativnim motivima.

Dječje dekice i jastuci

Dodajte dodatnu udobnost i toplinu s našim dekicama i jastucima, koji su savršeni za čitanje, igru ili drijemanje. Izrađeni su od mekih i prijatnih materijala, a dolaze u različitim bojama i dizajnima koji će osvojiti srca vaših mališana.

Ostali dodaci za dječju sobu

Kompletirajte izgled dječje sobe s našim raznovrsnim dodacima. Od ukrasnih okvira za slike, satova, do šarenih zavjesa, svaki detalj je pažljivo odabran da doprinese stvaranju veselog i stimulativnog okruženja za vaše dijete.

Posjetite nas i pronađite sve što vam je potrebno za kreiranje čarobne dječje sobe gdje će se vaši najmlađi osjećati sretno, sigurno i inspirisano.

592 proizvoda u kategoriji Dječja soba

592 proizvoda