Dentalna higijena

Dentalna higijena je ključna za očuvanje zdravlja vaših zuba i desni.

Osnova za zdrav osmijeh

U našem asortimanu nudimo sve što vam je potrebno za sveobuhvatnu njegu usne šupljine.

Električne četkice za zube

Električne četkice za zube pružaju temeljno čišćenje i uklanjanje plaka bolje od običnih četkica. Naša ponuda uključuje različite modele električnih četkica, sa raznovrsnim funkcijama koje zadovoljavaju individualne potrebe.

Oralni tuševi

Oralni tuševi su odlični za detaljno čišćenje teško dostupnih mjesta u ustima. Oni nježno masiraju desni i efikasno uklanjaju ostatke hrane.

Četkice za zube

Četkice za zube su osnovni alat za svakodnevnu oralnu higijenu. Naš asortiman nudi različite vrste četkica, od mekanih do tvrdih vlakana, za efikasno uklanjanje plaka.

Interdentalna higijena

Interdentalna higijena je važna za zdravlje cijele usne šupljine. Naša ponuda uključuje proizvode kao što su interdentalne četkice i konac za zube, koji pomažu u održavanju čistoće između zuba.

Njega zubnih proteza

Njega zubnih proteza zahtijeva posebne proizvode. Naša ponuda uključuje tablete za čišćenje, četkice i ostale proizvode koji su neophodni za pravilnu njegu proteza.

Vodice za ispiranje usta

Vodice za ispiranje usta su odlične za svjež dah i dodatnu zaštitu usne šupljine. Naša ponuda sadrži vodice koje pomažu u borbi protiv bakterija i održavanju zdravlja desni.

Paste za zube

Paste za zube su esencijalne za svakodnevnu oralnu higijenu. Naša ponuda uključuje paste za sve potrebe, od izbjeljivanja do zaštite od karijesa i osjetljivih zuba.

Zubni konac

Zubni konac je neophodan za uklanjanje plaka i ostataka hrane između zuba. Naš asortiman nudi različite vrste konca, prilagođene vašim potrebama i preferencijama.

Pribor za dentalnu higijenu

Pribor za dentalnu higijenu, uključujući ogledala, špatule i ostale alate, pomaže u temeljnom čišćenju i pregledu usne šupljine.

Ostalo za dentalnu higijenu

Naš asortiman takođe uključuje dodatne proizvode za oralnu higijenu, kao što su osvježivači daha i specijalizirani proizvodi za oralnu njegu.

Posjetite naš web shop i pronađite sve što vam je potrebno za zdrav osmijeh i optimalnu dentalnu higijenu.

134 proizvoda u kategoriji Dentalna higijena

134 proizvoda