Dječji kutak

Dobrodošli u svijet posvećen djetinjstvu, gdje svaki roditelj može pronaći sve što je potrebno za srećno i zdravo odrastanje njegovog mališana. Naša misija je pružiti vam širok izbor kvalitetnih proizvoda, od odjeće i obuće do igračaka i školskog pribora, sve na jednom mjestu. Otkrijte našu pažljivo odabranu ponudu dizajniranu da ispuni sve potrebe i želje vaših najdražih mališana.

Dječja odjeća i obuća

U našoj ponudi možete pronaći sve za vaše mališane: dječja odjeća (odjeća za bebe, odjeća za dječake, odjeća za djevojčice, unisex dječja odjeća), dječja obuća (obuća za bebe, obuća za dječake, obuća za djevojčice, unisex dječja obuća).

Opremanje dječje sobe

Opremite dječju sobu s našim raznovrsnim namještajem koji uključuje kvalitetne krevete, radne stolove, ormariće i police, dizajnirane da budu funkcionalni i privlačni za djecu. Naši kreveti dolaze u različitim stilovima, od klasičnih do tematskih, čineći svako spavanje malom avanturom. Dodajte šarm s našim zabavnim i šarenim dječjim satovima, koji su i edukativni, pomažući djeci da nauče o vremenu. Sve u našoj ponudi je pažljivo odabrano za sigurnost i udobnost, stvarajući inspirativno okruženje za vaše mališane.

Velik izbor dječjih igračaka

Velik izbor različitih dječjih igračaka: roboti, vozila na daljinsko upravljanje, igračke za bebe, plišane igračke, društvene igre, setovi za dječake, setovi za djevojčice, drvene igračke, lego kocke, puzzle, kocke i slagalice, lopte, didaktičke igračke, lutke i bebe, elektronske igračke, figurice, autići, kamioni, bageri, dječji instrumenti, zmajevi i ostale igračke za male i velike mališane.

Vozni park za djecu

Tu je i pravi vozni park za djecu: dječji bicikli, dječji tricikli, dječje guralice, kacige za djecu, dječji romobili, dječji roleri, skateboard za djecu, dječja vozila sa upravljanjem i ostala vozila za djecu.

Dodatna ponuda

U ponudi imamo i knjige za djecu, ploče za crtanje, sve za more i plažu, i sve za dvorište i vrt.

Školski pribor i moderni dizajn

Nudimo i školski pribor atraktivnog dizajna. Odjeća, igračke i ostali predmeti iz naše ponude kao što su školske torbe i školski ruksaci su svježeg, modernog i atraktivnog dizajna, u živim bojama i s motivima popularnih crtanih junaka kao što su Frozen likovi, Winx likovi, Ninja kornjače i Barbie lutkice.

Popularni dječji likovi i didaktičke igračke

Brojnim će djevojčicama posebno biti zanimljiva raspjevana lutka Elsa koja na pritisak dugmeta počinje pjevati hit “Let it go”. Frozen likovi, Ninja kornjače i Barbie lutkice čekaju da ih pronađete na našoj stranici. Vrlo su popularne i didaktičke igračke koje omogućuju zabavu i učenje u isto vrijeme kao što su slagalice, konstruktori, stolne igre i društvene igre koje su najprikladnije za djecu od 6-7 godina starosti.

Dječja vozila kao idealni poklon

Osim popularnih crtanih junaka i didaktičkih igračaka, kao idealan poklon preporučujemo dječja vozila kao što su dječji bicikli, dječji tricikli, dječje guralice i dječji romobili. Dječja vozila su već generacijama omiljen poklon koji jednako vole dječaci i djevojčice, a najbolje ih je odabrati prema dobi djeteta. Dok su dječje guralice i dječji tricikli idealni za mlađu djecu do sedam ili osam godina, dječji bicikli i dječji romobili oduševiti će starije mališane.

Kvalitet i sigurnost dječjih vozila

Pritom je vrlo važno da dječje vozilo bude od kvalitetnog materijala koji je u potpunosti funkcionalan, praktičan i siguran za vožnju, a idealan je model potrebno odabrati prema visini djeteta.

Sve na jednom mjestu uz akcijske cijene

Najveća web shop ponuda dječjih proizvoda. U prodaji je dječja odjeća i obuća, dječji školski pribor i dječje igračke. Sve na jednom mjestu za tvoju djevojčicu ili dječaka. Pronađi odlične popuste i akcijske cijene na odabrane proizvode za djecu i uštedi.

4418 proizvoda u kategoriji Dječji kutak

4.418 proizvoda