Higijena

Higijena je temelj zdravlja i opšteg dobrostanja. 

Osnova zdravlja i dobrog osjećaja

U našem asortimanu nudimo širok spektar higijenskih proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za ličnom njegom.

Sapun za ruke

Sapun za ruke je neophodan u svakodnevnoj higijeni. Naša ponuda uključuje različite vrste sapuna, od antibakterijskih do hidratantnih, koji čiste i njeguju kožu ruku.

Intimna njega

Intimna njega je važan aspekt lične higijene. Naš asortiman proizvoda za intimnu njegu je posebno dizajniran da bude nježan i efikasan, osiguravajući svježinu i udobnost tokom cijelog dana.

Papirnate maramice

Papirnate maramice su praktične za svakodnevnu upotrebu, bilo da su vam potrebne za higijenu nosa ili kao brzo rješenje za čišćenje malih nereda.

Toaletni papir / WC papir

Toaletni papir je osnovna potrepština u svakom domu. Naša ponuda uključuje različite tipove i teksture toaletnog papira koji su nežni za kožu i efikasni u upotrebi.

Vlažni toaletni papir

Vlažni toaletni papir pruža dodatnu udobnost i čistoću. Naši proizvodi su nežni za kožu, pružajući osjećaj svježine i higijene.

Vlažne maramice

Vlažne maramice su idealne za brzo i efikasno čišćenje kože na putu ili kod kuće. Naša ponuda sadrži maramice koje su nježne za kožu i bez alkohola.

Kozmetički štapići

Kozmetički štapići su višenamjenski i neophodni za precizno čišćenje ili nanošenje proizvoda. Naši štapići su izrađeni od kvalitetnih materijala koji osiguravaju sigurnost i efikasnost.

Prezervativi i lubrikanti

Prezervativi i lubrikanti su ključni za siguran i ugodan seksualni život. Naš asortiman nudi različite opcije koje zadovoljavaju sve potrebe i preferencije.

Blazinice i maramice za čišćenje lica

Blazinice za lice i maramice za čišćenje lica su neophodne za uklanjanje šminke i nečistoća. Naša ponuda uključuje proizvode koji su nježni za kožu i efikasni u čišćenju.

Posjetite naš web shop i pronađite sve što vam je potrebno za svakodnevnu higijenu i njegu. Naša ponuda higijenskih proizvoda dizajnirana je da osigura čistoću, udobnost i dobrostanje.

71 proizvoda u kategoriji Higijena

71 proizvoda