Kupatilo

Kupatilo je mjesto opuštanja i osvježenja, a pravilno odabran kupatilski namještaj i oprema čine ovaj prostor funkcionalnim i stilski privlačnim. 

Kupatilo kao centar opuštanja: Od namještaja do detalja

Od elegantnih ormarića i lavaboa, do praktičnih rješenja za organizaciju, svaki detalj doprinosi stvaranju savršenog ambijenta.

Kupatilski namještaj

Odaberite namještaj koji će vašem kupatilu dati moderan izgled i osigurati funkcionalnost. Kupatilski ormarići, police i lavaboi ne samo da pružaju prostor za odlaganje stvari, već i doprinose estetskom utisku vašeg kupatila.

Oprema za kupatilo

Kvalitetna kupatilska oprema, poput slavina, tuševa i kada, ključna je za udobnost i funkcionalnost vašeg kupatila. Birajte proizvode koji su ne samo praktični, već i stilski usklađeni sa ukupnim dizajnom prostora.

Kupatilski radijatori i grijalice

Kupatilski radijatori i grijalice osiguravaju toplinu i udobnost tokom hladnijih dana. Odaberite model koji se uklapa u prostor i zadovoljava vaše potrebe za grijanjem.

Držači i dispenzeri za sapun

Držači sapuna, čašice za četkice za zube i dispenzeri za sapun su ne samo praktični, već i doprinose urednosti i estetici kupatila. Izaberite stilove koji se uklapaju u vaš prostor.

Dodaci za kupatilo

Dodaci poput kanti za smeće, dispenzera za maramice i drugih malih detalja mogu u potpunosti transformisati izgled vašeg kupatila. Oni su funkcionalni, ali i dekorativni, doprinoseći cjelokupnom ambijentu.

Držači WC papira

Držači WC papira su esencijalni, ali često zanemareni elementi kupatila. Izaberite model koji se uklapa u stil vašeg kupatila i pruža praktičnost.

WC četke

WC četke su neophodne za održavanje higijene. Birajte modele koji su efikasni u čišćenju, ali i estetski privlačni.

Neklizajuće podloge za kadu

Za dodatnu sigurnost, neklizajuće podloge za kadu i tuš su neizostavne. One sprečavaju klizanje i padove, čineći vaše kupatilo sigurnijim.

Zavjese za tuš i kadu

Zavjese za tuš i kadu ne samo da štite ostatak kupatila od vode, već mogu biti i stilski element. Birajte iz širokog asortimana boja i uzoraka koji će osvježiti vaše kupatilo.

Kupatilski tepisi

Kupatilski tepisi dodaju mekoću i toplinu, te su ujedno i praktični. Izaberite tepihe koji upijaju vodu i lako se održavaju.

Peškiri

Kvalitetni peškiri su neizostavan dio svakog kupatila. Birajte meke, upijajuće i trajne peškire koji će vašem kupatilu dodati dodir luksuza.

Stalci i držači za peškire

Stalci i držači za ručnike su ne samo praktični, već i estetski elementi. Oni pomažu u održavanju reda i dostupnosti ručnika.

Korpe za veš

Korpe za veš su ključne za održavanje reda u kupatilu. Izaberite model koji se uklapa u prostor i odgovara vašim potrebama za skladištenjem veša.

Svaki element u vašem kupatilu igra važnu ulogu u stvaranju prostora koji je istovremeno funkcionalan, udoban i estetski privlačan. Naša ponuda opreme i dodataka za kupatilo osigurava da ćete pronaći sve što vam je potrebno za kreiranje savršenog kupatilskog okruženja.

1879 proizvoda u kategoriji Kupatilo

1.879 proizvoda