Hranjenje

Hranjenje je ključan aspekt brige o bebama, a pravilna oprema može učiniti ovaj proces lakšim i sigurnijim. 

355 proizvoda u kategoriji Hranjenje

355 proizvoda

Sigurnost i praktičnost za vaše najmlađe

U velikom asortimanu pronađite sveobuhvatnu kolekciju proizvoda za hranjenje beba, od flašica i duda do specijalizovane opreme za pripremu i serviranje hrane.

Flašice: Sigurno i higijensko hranjenje

Flašice za bebe su izrađene od sigurnih i izdržljivih materijala, osiguravajući higijensko i zdravo hranjenje. Nudimo različite vrste flašica, uključujući anti-kolik modele koji smanjuju rizik od grčeva i nelagode kod beba.

Dude za flašice: Prilagođene potrebama beba

Naš asortiman duda za flašice uključuje različite oblike i veličine, dizajnirane da zadovolje različite potrebe rastućih beba. Dude su izrađene od kvalitetnih materijala koji su nježni za bebine desni i zube.

Hrana za bebe: Zdrava i hranjiva opcija

Nudimo raznovrsnu hranu za bebe, uključujući kašice i formule koje su bogate hranjivim sastojcima, pružajući sve neophodne vitamine i minerale za zdrav rast i razvoj vašeg djeteta.

Grijači i sterilizatori: Za sigurno hranjenje

Grijači i sterilizatori su neophodni za održavanje flašica i duda čistim i bezbednim za upotrebu. Naši uređaji su efikasni i jednostavni za korištenje, osiguravajući da je hranjenje vaše bebe uvijek sigurno i higijensko.

Uređaji za pripremu dječje hrane: Brzo i jednostavno

Uređaji za pripremu dječje hrane su dizajnirani da olakšaju proces pripreme zdravih i ukusnih obroka. Od blendera do parnih kuhalica, ovi uređaji čine pripremu hrane brzom i jednostavnom.

Posuđe za bebe: Sigurno i praktično

Naše posuđe za bebe je napravljeno od sigurnih materijala i dizajnirano s obzirom na potrebe malih ruku. Ovo uključuje tanjire, zdjele i pribor za jelo koji su savršeni za učenje samostalnog jela.

Prelazne flašice: Prvi korak ka samostalnom pijenju

Prelazne flašice su ključne za razvoj samostalnosti vašeg djeteta u pijenju. Ove flašice su dizajnirane s posebnim čepovima i nastavcima koji pomažu djeci da lako pređu s dojenja ili klasičnih flašica na samostalno pijenje. Bezbedne su za upotrebu, izrađene od materijala bez BPA, i nude mekane, fleksibilne nastavke koji su nježni za desni i zube beba.

Čaše za malu djecu: Samostalnost u pijenju

Čaše za malu djecu su savršene za djecu koja su spremna da pređu na sledeći korak u pijenju. Dizajnirane su da budu lake za hvatanje malim rukama, s jednostavnim mehanizmima koji sprečavaju prosipanje. Naše čaše dolaze u različitim bojama i dizajnima, što čini proces učenja pijenja zabavnim i uzbudljivim za vaše dijete.

Oprema i dodaci za flašice: Praktičnost i efikasnost

Naša oprema i dodaci za flašice, uključujući četke za čišćenje i sušilice, olakšavaju održavanje i čuvanje flašica i duda. Ovi proizvodi su dizajnirani da vam uštede vrijeme i osiguraju da je sve što vaše dijete koristi čisto i sigurno.

Siperci: Čisto i bez nereda

Siperci su idealni za bebe koje uče jesti, pomažući u očuvanju čistoće i smanjenju nereda. Naši siperci su lagani, lako se čiste i dolaze u različitim bojama i dizajnima.

Hranilice za bebe: Udobnost i sigurnost pri jelu

Hranilice za bebe su dizajnirane da pruže sigurno i udobno mjesto za jelo. Naš asortiman uključuje različite modele hranilica koje se mogu prilagoditi kako vaše dijete raste, osiguravajući udobno i sigurno sjedenje tokom obroka.

Posjetite web shop i istražite našu opsežnu ponudu proizvoda za hranjenje, koji su dizajnirani da olakšaju i učine hranjenje vašeg djeteta sigurnijim, udobnijim i zanimljivijim.