Oprema za dojenje

Dojenje je ključni trenutak u životu majke i novorođenčeta, pružajući ne samo hranjive sastojke nego i bliskost. 

47 proizvoda u kategoriji Oprema za dojenje

47 proizvoda

Podrška i udobnost za majke i bebe

Da bi ovaj proces bio što ugodniji i efikasniji, u ponudi možete pronaći raznovrsnu opremu za dojenje, dizajniranu da podrži majke u ovom važnom periodu.

Izdajalice: Efikasnost i diskrecija

Izdajalice su idealne za čuvanje izdojenog mlijeka. Izrađene su od sigurnih materijala koji ne sadrže štetne sastojke i osiguravaju da mlijeko ostane svježe. Naše posude su pogodne za dugotrajno skladištenje u frižideru ili zamrzivaču, pružajući praktično rješenje za majke koje se pripremaju za povratak na posao ili koje žele imati zalihu mlijeka.

Posude za majčino mlijeko: Sigurno skladištenje

Posude za majčino mlijeko su idealne za čuvanje izdojenog mlijeka. Izrađene su od sigurnih materijala koji ne sadrže štetne sastojke i osiguravaju da mlijeko ostane svježe. Naše posude su pogodne za dugotrajno skladištenje u frižideru ili zamrzivaču, pružajući praktično rješenje za majke koje se pripremaju za povratak na posao ili koje žele imati zalihu mlijeka.

Jastuci za dojenje: Udobnost za majku i dijete

Jastuci za dojenje su dizajnirani da pruže podršku i udobnost tokom dojenja. Omogućavaju pravilno pozicioniranje bebe i smanjuju napetost u majčinim rukama i leđima. Naši jastuci za dojenje dolaze u različitim oblicima i dizajnima, osiguravajući udobnost i za majku i za dijete.

Štitnici za bradavice: Zaštita i olakšanje

Štitnici za bradavice su korisni za majke koje doživljavaju bol ili imaju oštećene bradavice. Naši štitnici su mekani i nježni, dizajnirani da smanje bol i omoguće nastavak dojenja bez nelagode.

Posjetite web shop i pronađite sve potrebne proizvode koji će vam olakšati dojenje i osigurati da ovo posebno iskustvo bude što udobnije i prijatnije za vas i vašu bebu.