Samsung je jedan od najistaknutijih lidera u svijetu tehnologije, čiji proizvodi kontinuirano postavljaju nove standarde na tržištu. Ovaj južnokorejski gigant poznat je po svojoj inovativnosti, kvalitetu i dizajnu, što ga čini prvim izborom za milione korisnika širom svijeta.

Širok asortiman proizvoda

Od pametnih telefona koji zadivljuju svojim mogućnostima i dizajnom, preko televizora vrhunske slike i zvuka, do kućanskih aparata koji olakšavaju svakodnevicu - Samsung nudi proizvode koji su u potpunosti prilagođeni potrebama modernog korisnika. Njihovi pametni telefoni, poput serije Galaxy S i Note, postavili su visoke standarde u industriji mobilnih telefona, dok linija televizora QLED pruža nezaboravno iskustvo gledanja.

Inovacije koje mijenjaju svakodnevicu

Samsung se ne zadovoljava statusom quo. Stalnim ulaganjem u istraživanje i razvoj, kompanija neprekidno donosi inovacije koje mijenjaju način na koji živimo i komuniciramo. Bilo da je riječ o savitljivim ekranima, tehnologiji umjetne inteligencije ili IoT uređajima, Samsung je uvijek korak ispred konkurencije.

Održivost i odgovornost

Uz tehnološki napredak, Samsung takođe pokazuje snažnu posvećenost održivosti i društveno odgovornom poslovanju. Programi reciklaže, ekološki prihvatljivi proizvodi i inicijative za smanjenje ugljičnog otiska samo su neki od načina na koje Samsung nastoji doprinijeti boljem i zdravijem planetu.

Mobilni telefoni i oprema

Pogledaj sve

Televizori i oprema

Pogledaj sve

Bijela tehnika

Pogledaj sve

Tableti i oprema

Pogledaj sve

Monitori i oprema

Pogledaj sve

PC komponente

Pogledaj sve

Usisivači

Pogledaj sve

Audio oprema

Pogledaj sve

Kablovi i adapteri

Pogledaj sve

Pohrana podataka

Pogledaj sve

Mali kuhinjski aparati

Pogledaj sve

Grijanje, hlađenje i klimatizacija

Projektori i oprema