Poklon bon

Bazzar poklon bon, idealan poklon dostavljen odmah!

Savršen poklon uz Bazzar poklon bon - Ispunite želje vaših najdražih! 

Tražite idealan poklon za nekog posebnog, ali niste sigurni šta tačno izabrati? 

Bazzar poklon bon pruža neograničene mogućnosti dok naša raznovrsna ponuda proizvoda zadovoljava svačiji ukus. Vaši najdraži imaju mogućnost izbora svog savršenog poklona. Potrebno je samo da odredite željeni iznos, unesete ime i e-mail adresu primaoca, uz to možete napisati neku ličnu poruku koja će ih obradovati. 

Kako do poklon bona? 

Platite jednostavno i sigurno kreditnom karticom ili žiralno, a nakon izvršene uplate, poklon bon će biti dostavljen na e-mail adresu primaoca. Vrijednost bona se aktivacijom dodaje u Bazzar novčanik primaoca, sa mogućnošću korištenja kada god to poželi. 

Zašto je Bazzar poklon bon dobar izbor? 

Bazzar poklon bon je idealan jer štedi vaše vrijeme, a ujedno i pruža mogućnost izbora osobi koja ga dobije. Bazzarov bogati asortiman koji čini jako veliki broj artikala pruža mogućnost svakoj osobi da pronađe svoj idealni poklon. Najvažnije je da Bazzar poklon bon nema rok trajanja. Vrijedi neograničeno, tako da slobodno i sa uživanjem vama drage osobe biraju svoj savršeni poklon. 

Poslovni pokloni za pravne osobe

Savršen poklon i za pravne osobe? 

Bazzar poklon bonovi su takođe i savršen poslovni poklon za vaše zaposlene i poslovne partnere. Iskažite im pažnju i zahvalnost uz mogućnost online kupovine iz naše raznovrsne ponude proizvoda. 

Kako naručiti?

Izaberite količinu i vrijednost poklon bona prema vašim željama, a mi ćemo ih kreirati i omogućiti jednostavno korištenje. Za sva pitanja i detalje slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na [email protected]